[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 981: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 981: getdate(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.

Strict Standards: Non-static method Abstractify::getInstance() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/project-web/universalmc/htdocs/forum/wp-united/abstractify.php on line 720
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4187: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4189: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4190: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4191: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
Team UMX Forum • View topic - [Linux: Build 532] Cannot read stream info from video_ts subfold

[Linux: Build 532] Cannot read stream info from video_ts subfold

Post any feedback, problems and bugs from the Pre-Alpha releases here.

Moderator: Spudsdude

Re: [Linux: Build 532] Cannot read stream info from video_ts sub

Postby Dilligaf » Thu Jan 21, 2010 2:14 am

I scanned the database and it completed and left a message "finished reading db and xml created..........." I'm not sure what else its supposed to do. Some actor photos show up when I sort movies by actor, when clicking on actor a movie starts playing. I'm unable to see a list of movies that the actor is in, I'm running 27017, I don't think this option has been fully implenented from what I can see, I've never tried before. I'm unable to see actor bio and stuff like that.The .actors folders are under the video_ts folders, mine were put there by XBMC when the database was backed up to individual files, It sucks but thats the way XBMC wants it.

Mike
Dilligaf
Official Tester
Official Tester
 
Posts: 12
Joined: Thu Oct 08, 2009 6:22 pm

Re: [Linux: Build 532] Cannot read stream info from video_ts sub

Postby Spudsdude » Thu Jan 21, 2010 5:32 am

Dilligaf wrote:I scanned the database and it completed and left a message "finished reading db and xml created..........." I'm not sure what else its supposed to do. Some actor photos show up when I sort movies by actor, when clicking on actor a movie starts playing. I'm unable to see a list of movies that the actor is in, I'm running 27017, I don't think this option has been fully implenented from what I can see, I've never tried before. I'm unable to see actor bio and stuff like that.The .actors folders are under the video_ts folders, mine were put there by XBMC when the database was backed up to individual files, It sucks but thats the way XBMC wants it.

Mike


i missed a step, please post xbmcdbconfig.xml via pastebin (it's created when that button is pressed and saved in the UMM root folder)

thanks for the info on the actors, figured it was that way
User avatar
Spudsdude
Team umX Developer
Team umX Developer
 
Posts: 440
Joined: Fri Sep 04, 2009 9:06 pm

Re: [Linux: Build 532] Cannot read stream info from video_ts sub

Postby Dilligaf » Thu Jan 21, 2010 1:05 pm

Dilligaf
Official Tester
Official Tester
 
Posts: 12
Joined: Thu Oct 08, 2009 6:22 pm

Re: [Linux: Build 532] Cannot read stream info from video_ts sub

Postby Spudsdude » Thu Jan 21, 2010 11:08 pm

thanks! i've updated the bug report for xbmc with the info, now i'm sure it's not just me
User avatar
Spudsdude
Team umX Developer
Team umX Developer
 
Posts: 440
Joined: Fri Sep 04, 2009 9:06 pm

Previous

Return to Pre-Alpha

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron