build 5 - Rev 497 (updated from 486)

Post any feedback, problems and bugs from the Pre-Alpha releases here.

Moderator: Spudsdude

Re: build 5 - Rev 497 (updated from 486)

Postby Spudsdude » Tue Jan 05, 2010 3:50 pm

mymovies.xml output Fixed in svn 501 - http://sourceforge.net/apps/trac/univer ... ngeset/501

I did not have a chance to test the fix for reading of the mymovies.xml for Actors and Directors, but it should work. (svn 502) - http://sourceforge.net/apps/trac/univer ... ngeset/502
User avatar
Spudsdude
Team umX Developer
Team umX Developer
 
Posts: 440
Joined: Fri Sep 04, 2009 9:06 pm

Re: build 5 - Rev 497 (updated from 486)

Postby migmac » Tue Jan 12, 2010 5:05 pm

I can confirm that actors and directors are now workin on mymovies.xml!!! Thanks for your fast fix! Im still testing with media browser and if I find some issue I let you know.
migmac
Official Tester
Official Tester
 
Posts: 3
Joined: Tue Sep 29, 2009 5:57 pm

Re: build 5 - Rev 497 (updated from 486)

Postby meteorite » Tue Jan 19, 2010 8:27 am

does the app startup under your os
-- try the server, client, remote client, tv show updater
testet under Vista and windows 7 machines all run
Client crashs occured only when I set non existing paths to the movies with the configeditor


- does the scraper (for movies) allow you to select and save an image
Need to test this further

- does the scraper (for tvshows) allow you to select and update the show information
Need to test this further

- is tv show information scraped correctly (do they work in xbmc)
- are tv shows episodes display correctly (do they work in xbmc)
Not all show return poster images, mostly occures on files that contain more thean one eps
Like "Dexter S0E01E02E03E04.iso", "Dexter S0E05E04E06E07.iso"

- does the file level lock for movies work
not sure what this means

- does movie media information update correctly (try it wil .iso files as well as other file types)
Does not work for me jet
meteorite
Official Tester
Official Tester
 
Posts: 2
Joined: Fri Jan 15, 2010 4:15 pm

Re: build 5 - Rev 497 (updated from 486)

Postby Spudsdude » Wed Jan 20, 2010 1:44 am

give svn build 541 a try for the episode issue, note you'll need to remove the database's and config.xml file
User avatar
Spudsdude
Team umX Developer
Team umX Developer
 
Posts: 440
Joined: Fri Sep 04, 2009 9:06 pm

Re: build 5 - Rev 497 (updated from 486)

Postby Amerzel » Fri Jan 22, 2010 10:19 pm

Build 5 Rev 497
In the Client under TV Shows there's a spelling error on the "Save TV Show Informaiton" button, Information is spelled incorrectly. Haven't found any other issues yet but thought I would post that since I saw it.

Amerzel
Amerzel
New Member
New Member
 
Posts: 1
Joined: Wed Nov 11, 2009 6:56 pm

Re: build 5 - Rev 497 (updated from 486)

Postby Spudsdude » Mon Jan 25, 2010 12:58 am

Amerzel wrote:Build 5 Rev 497
In the Client under TV Shows there's a spelling error on the "Save TV Show Informaiton" button, Information is spelled incorrectly. Haven't found any other issues yet but thought I would post that since I saw it.

Amerzel

good catch :D
User avatar
Spudsdude
Team umX Developer
Team umX Developer
 
Posts: 440
Joined: Fri Sep 04, 2009 9:06 pm

Previous

Return to Pre-Alpha

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron